Groep8Disco 2019-2020

Beste ouders/verzorgers van kinderen
in de groepen 8 van de basisscholen Velserbroek


Onze dorpsvereniging organiseert ook dit schooljaar weer de Groep8Disco.
Dat betekent dat alle leerlingen uit de groepen 8 van alle basisscholen in Velserbroek één keer in de maand op zaterdagavond uit hun dak kunnen gaan in Jongerencentrum De Koe in Velserbroek.

Bij de disco werken we met gepersonaliseerde toegangspassen waarmee iedere groep 8 leerling zich kan legitimeren om naar de Groep8Disco te kunnen. Op deze pas printen wij i.v.m. de privacywetgeving (AVG) geen foto of overige gegevens van de kinderen.

De passen zijn slechts voorzien zijn van een NFC chip. Voor deze pas betaalt u een éénmalige borgsom van € 5,00. Aan het eind van het schooljaar, op de laatste disco-avond, ontvangt u bij inlevering van de ongeschonden pas de € 5,00 borg retour.

Bij tussentijdse vermissing/verlies van de pas dient € 5,00 betaald te worden voor de aanmaak van een vervangende pas, want zonder pas geen toegang.

Alle kinderen uit groepen 8 van de basisscholen in Velserbroek hebben de mogelijkheid om een pas aan te vragen. Dit systeem voorkomt dat er leerlingen van hogere en lagere klassen de disco kunnen betreden en zorgt voor een snellere en betere doorstroming bij de entree en verschaft ons de noodzakelijke info over uw kind bij ziekte, medische bijzonderheden en overige calamiteiten.

Voor het aanmaken van deze passen hebben wij gegevens nodig van de leerlingen. Op de website https://groep8disco.nl/aanmeldingsformulier staat een formulier dat door de ouder/verzorger ingevuld en ondertekend dient te worden. Met dit formulier geeft u als ouder/verzorger toestemming dat uw kind de disco mag bezoeken en geeft u tevens toestemming een foto van uw kind te mogen maken. Deze foto wordt in een beveiligd bestand bewaard en wordt gelinkt aan de afgegeven NFC-pas. Bij verlies of diefstal van de pas hebben onbevoegden geen toegang tot de gegevens.
Na verzending van het formulier wordt dit aan u bevestigd via het door u ingevulde e-mailadres. U dient dit bericht te printen, van uw handtekening te voorzien en samen met de € 5,00 borgsom mee te nemen naar een van de fotomomenten in Jongerencentrum De Koe.

Het fotomoment zal worden gehouden op de volgende data:

  • dinsdag 10 september tussen 18:00–19:00 uur
  • vrijdag 13 september tussen 18:00–19:00 uur

De foto’s worden gemaakt in Jongerencentrum De Koe.

Buiten deze momenten zullen er geen foto’s gemaakt worden en dient u zelf te zorgen voor een digitale foto (pasfotostijl, minimaal 700 kB) en een volledig ingevuld en ondertekend formulier.
Let op:
bij verzenden per mail de foto graag in origineel formaat meezenden!

Hoe te handelen bij geen gebruik van het fotomoment:

U dient de digitale foto vóór 15 september a.s. te mailen naar het mailadres: aanmelden@groep8disco.nl

Het volledig ingevulde en ondertekende formulier, inclusief de € 5,00 borg (s.v.p. contant en gepast betalen), dient u tevens vóór 15 september in de brievenbus te doen op

Sri Lanka Bastion 1, 1991 SN Velserbroek

Ook kan het ingevulde formulier inclusief de € 5,00 borg (graag contant en gepast betalen) bij het maken van de foto op bovengenoemde data ingeleverd worden.

Zonder compleet ingevuld formulier kunnen wij geen passen maken!

De passen kunnen aan de kassa bij de eerste disco worden afgehaald.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via info@groep8disco.nl en NIET via jongerencentrum De Koe.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw medewerking en zullen er alles aan doen om er voor de leerlingen van groep 8 weer een leuk en gezellig seizoen van te maken.

Met vriendelijke groet,

Team Groep8Disco Dorpsvereniging Velserbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.